Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

YÜREĞİR’E 2 ADET ÇOK AMAÇLI MAHALLE EVİ DAHA

YÜREĞİR’E 2 ADET ÇOK AMAÇLI MAHALLE EVİ DAHA

YÜREĞİR’E 2 ADET ÇOK AMAÇLI MAHALLE EVİ DAHA

YÜREGIR’E 2 ADET ÇOK AMAÇLI MAHALLE EVI DAHA

Yüregir Belediyesi ilçede ‘Çok Amaçli Mahalle Evi’ sayisini artiriyor. Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Karacaoglan ve Bahçelievler mahallelerinde yapimi devam eden Çok Amaçli Mahalle Evleri’nin 2021 yili basinda faaliyete geçecegini söyledi.

Yüregir Belediyesi ilçede bulunan Çok Amaçli Mahalle Evlerine yenilerini ekliyor. Karacaoglan ve Bahçelievler mahallelerinde her biri 150 metrekareden olusan, içerisinde mutfak, mescit, taziye ve etkinlik alani bulunan 2 adet çok amaçli mahalle evinin yapimi devam ediyor.

Söz verdikleri projeleri bir bir hayata geçirdiklerini ifade eden Baskan Kocaispir, “Ne söz verdiysek yapiyoruz. Her mahallemiz için farkli proje ve çalismalarimiz devam ediyor. Karacaoglan ve Bahçelievler Mahallelerimizde çalismalari süren çok amaçli mahalle evlerimizi 2021 yilinin Subat ayinda faaliyete sunmayi planliyoruz. Imkânlarimiz ölçüsünde bu sayiyi artiracagiz.

Küresel salgin sürecinde maalesef bir araya gelemiyor, yakinlasamiyoruz ama vatandaslarimizin gösterecegi duyarlilikla bugünleri de asacagiz. Kültürümüzü yasatacak, kadim geleneklerimizi devam ettirecegiz. Yine bir araya gelecek, dost meclislerinde sohbet edecegiz. Hizmete sunacagimiz bu mekânlarda en kisa sürede bulusmayi arzuluyoruz.” seklinde konustu.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli